Een investering die
‌  zichzelf uitbetaalt!

‘Zonnig Lefier’ maakt besparen leuker en eenvoudiger met zonnepanelen

Jaarlijkse besparing voor eengezinswoningen

Door deel te nemen aan het zonnepanelenproject van Lefier spaart u namelijk niet alleen het milieu, ook bespaart u op de kosten van uw energierekening. Zónder dat u zelf ook maar iets hoeft te doen! Het enige wat wij van u vragen is een kleine extra bijdrage in de servicekosten. Hieronder ziet u hoeveel die bijdrage is. Het betalen van de servicekosten van de zonnepanelen start uiteraard pas als alles werkend is opgeleverd. Een investering die zichzelf direct uitbetaalt!
 
Hoeveel stroom uw zonnepanelen opwekken, hangt af van het aantal zonnepanelen. Ook de hoeveelheid zon, de ligging van uw woning en de plek van de zonnepanelen spelen een rol bij de energieopbrengst. Om te bepalen wat het aantal zonnepanelen is dat het beste bij uw situatie past kunt u uw jaarverbruik bekijken. In bovenstaande tabel ziet u hoeveel u gemiddeld bespaart wanneer u deelneemt aan ‘Zonnig Lefier’.

Elke huurder krijgt een eigen monitoringsysteem dat altijd inzicht geeft hoe goed het systeem functioneert.
Ik doe mee

Wij adviseren u graag over de zon

Kiezen voor duurzame energie, is kiezen voor een groene omgeving. Nu én in de toekomst. Door het plaatsen van zonnepanelen bespaart u niet alleen op uw energiekosten, maar spaart u ook het milieu. Wilt u meer informatie over het project ‘Zonnig Lefier’, bent u benieuwd naar uw eigen bijdrage of hoe uw jaarlijkse besparing berekend wordt? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.
Contact met een adviseurVeelgestelde vragen

"‌Bespaar op uw energierekening"

Ik wil advies

Het formulier is verzonden.
Een adviseur neemt contact met u op.
bel mij terug

Over Ecorus

Wij ademen, denken, doen en geloven in zonnestroom. Dat is ons DNA. Wij zijn Ecorus. In 10 jaar zijn we gegroeid van pionier naar solar specialist en worden we in de markt gezien als een autoriteit in het bedenken, bouwen, beheren en financieren van de technisch best renderende zonne-energiecentrales.
Lees meer over Ecorus